...
Dow vinnare av Raflatacs Label Life Awards 2016
Dags för selfies för glada vinnare av UPM Raflatac Label Life Awards 2016.

Dow Packaging and Specialty Plastics har tilldelats utmärkelsen UPM Raflatac Label Life Awards 2016 vid en ceremoni i UPM Raflatacs fabrik i polska Wroclaw.
UPM Raflatac Label Life Awards utses bland leverantörer till UPM Raflatac och tilldelas den leverantör, som har utvecklat hållbara affärsmetoder, vilka är säkra och användarvänliga för miljön och till nytta för samhället.


Dow och dess affärsområde Packaging and Specialty Plastics var en av fyra finalister inför året Label Life Awards, de övriga var DRT, Henkel och Mondi. Utdelningen av titeln ägde rum vid en ceremoni vid UPM Raflatacs polska anläggning Wroclaw och innan juryn fattade sitt beslut genomgick representanter för de fyra finalisterna ett antal rigorös ”förhör” från jurymedlemmarna.

”Vi gratulerar Dow. Label Life Awards är ett viktigt instrument för oss att bedöma våra leverantörers prestationer. Vi kommer att fördjupa vårt samarbete med finalisterna med avsikt att utveckla produkter, som är lämpliga för framtiden”, säger UPM Raflatacs inköpschef Sami Poukka i en kommentar.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-03-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Etikett/Märkning Övrigt Raflatac UPM

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK