...
Por-Pacs innovativa "trädgårdsförpackning" prisades vid Parismässa

Vi har tidigare skrivit om den svenska "förpackningslösningen" LindesbergsKrukan, som tillverkas av Fagerdala Por-Pac AB i Lindesberg (läs här). Nu har krukan gjort entré ute i Europa och rönt stor intresse – inte minst sedan den utsetts till "Årets innovativa trädgårdsprodukt" vid den stora trädgårdsmässan Journées des Collections i Paris.
Under mässan fick besökarna rösta fram den bästa trädgårdsprodukten i tävlingen Les Prix Innovation JDC 2010 och där tog LindesbergsKrukan hem segern i kategorin "Innovation Technologique – Aménagement".


"Vi är fantastiskt glada över utmärkelsen. Att bli utsedd till årets trädgårdsprodukt på en internationell och välkänd mässa som JDC är enormt hedrande. Responsen på den internationella marknaden för LindesbergsKrukan har varit över förväntan och vi ökar nu antalet återförsäljare både runt om i Sverige och i Europa", säger produktchef Lars Eklund på Por-Pac AB.

LindesbergsKrukan är en svensk produkt som tagits fram av Por-Pac AB. Krukan tillverkas av EPP, ett material som skyddar växternas känsliga rötter mot såväl köldknäppar som värmeböljor. Materialet är lätt, stöttåligt och kan återvinnas. Växten behöver inte heller vattnas lika ofta. LindesbergsKrukan finns i modellerna "Classic", "Japan", "Terrace”, ”Corner” samt ”Balcony”. 


Jerry Pettersson (2010-08-13)

Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK