...
Ecolean öppnar kontor i Texas

Helsingborgsbaserade förpackningsföretaget Ecolean öppnar kontor i Dallas, Texas, enligt ett pressmeddelande från företaget.
"Det finns ett enormt intresse över hela Nord- och Sydamerika för nya aseptiska förpackningslösningar som betonar säkerhet och kvalitet. Ecoleans kombination av miljövinster och en attraktiv, trygg och bekväm stand-up paket passar dessa marknader perfekt ", säger Andreas Jeppsson (bilden), VD på Ecolean Inc.


Under de senaste åren har Ecolean expanderat till flera nya marknader i Asien, Mellanöstern och Europa och nu menar man att tiden är kommen att få ett fotfäste på marknaderna i Nord- och Sydamerika.

Ecolean skriver att den nordamerikanska marknaden för ståpåsar har upplevt en dramatisk tillväxt under de senaste fem åren. En viktig drivkraft för flytande livsmedelsproducenter att använda sådana förpackningar är den ökande efterfrågan från konsumenterna om livsmedelssäkerhet och bekvämlighet, och detta har genererat ett stort intresse för Ecoleans aseptiska förpackningssystem.

Placeringen av det nya kontoret i Dallas, Texas innebär att man får ett strategiskt läge för enkel åtkomst till såväl den nordamerikanska marknaden som till de växande marknaderna i Central- och Sydamerika.
Företaget skriver att man från det nya kontoret kommer att kunna erbjuda en ännu högre grad av service till både befintliga och framtida kunder i regionen.
Ecoleans nuvarande kunder i regionen inkluderar Alquería i Colombia och Danone i Argentina, vilka båda nyligen lanserade strategiskt viktiga produkter med hjälp av Ecolean-förpackningar.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-12-03

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Livsmedel Marknad Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK