...
Færch Plasts brittiske VD får ny roll
i satsning på global CPET-marknad

Danska plastförpackningstillverkaren Færch Plast A/S meddelar att man genomför förändringar i ledningen för sitt brittiska dotterbolag.
Förändringen innebär att den nuvarande VD:n i Storbritannien, Joe Iannidinardo (t.v. på bilden) den 1 februari lämnar över sin post till Jason Gale (t.h.), som kommer att fungera som såväl VD som försäljningschef i det brittiska bolaget.
Joe Iannidinardo kommer fortsättningsvis att verka i en nyinrättad position som försäljningschef för nya marknader.


”Joes nya roll ingår i Færch Plasts strategi att utnyttja den enorma globala marknadspotential som finns inom CPET (kristallint polyeten). Han och hans nya team kommer att få tillräckliga resurser och specialister, speciellt inom segmenten färdigmat och flygcatering ”, skriver Færch Plast i ett pressmeddelande.

”Joe Iannidinardo har gjort ett fantastiskt jobb som VD för den brittiska verksamheten och vi vill nu utnyttja hans kunskaper så de kommer hela koncernen till godo. Han kommer nu att få ansvar för att identifiera nya outnyttjade marknader utanför det Europa, där vi är väl etablerade som marknadsledare”, säger Færch Plasts VD Lars Gade Hansen.

Den nye VD:n Jason Gale har varit anställd i Færch Plast i 13 år och är för närvarande försäljningschef för affärsområdet Great Britain North.

”Vi är övertygade om att Jason tar verksamheten framåt in i nästa tillväxtfas, när han nu tar över vårt starka brittiska team”, kommenterar Lars Gade Hansen.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-01-23

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK